Houtskeletbouw

Houtbouw Zeeland is naast het maken van prefab dakkapellen ook bedreven in het ontwikkelen en produceren van houtskeletbouw. Dit is een veelgebruikte bouwvorm. Het huis of gebouw wordt in delen voorgefabriceerd in onze werkplaats in Middelburg en op de bouwplaats in elkaar gezet. Hout is een duurzaam en isolerend product. Als u op zoek bent naar een huis dat duurzaam en energiezuinig gebouwd is, dan is houtskeletbouw zeker een optie.

Houtskeletbouw is een bouwmethode die in Nederland steeds meer wordt toegepast. Het is iets goedkoper dan de traditionele bouw en heeft een duurzame uitstraling. We maken gebruik van prefab wanden en vloeren. Deze manier van werken is uitermate geschikt voor het bouwen van allerlei gebouwen, woningen of het uitbouwen van bestaande panden. Zeker voor het uitbreiden van bestaande woningen, voor opbouwen op bestaande gebouwen en het herindelen van gebouwen is houtskeletbouw een goede optie. 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we bekijken samen in een persoonlijk gesprek wat Houtbouw Zeeland voor u kan doen!